Skip to content
Fijne wijnen en goed gezelschap

Wijnbar Petit Bardot

Uitgebreid wijnaanbod

In wijnbar Petit Bardot geniet u in Frans-Mediterrane sfeer van vele wijnen op glas. Vanuit de open keuken serveren we diverse fijne gerechtjes om samen te delen, die wij voor u à la minute bereiden. Ook indien u met een wat groter gezelschap bent, heten wij u van harte welkom tussen onze andere gasten en kunt u ter plekke uw wensen kenbaar maken. Wij adviseren u uiteraard graag bij het maken van uw keuze.

De wijnbar beschikt net als de Brasserie over een verwarmd zonneterras dat het gehele jaar is geopend. Wilt u na uw glas wijn nog dineren, dan verzorgen wij een soepele overgang naar de bistro of brasserie waar u uw avond kunt vervolgen.

A bientôt.

Wat zeggen anderen…

Mooie locatie en ook inrichting; je woont je in Parijs wanneer binnenstapt.. Wijnen daar gaat het om, en de hapjes zijn zeer goed…
Ernst Klomp
Heerlijk gegeten, toffe is dat je vanuit de wijnbar zo het restaurant gedeelte in kunt!
Robert Dalderup
Beste café van Breda: Ziet er goed uit. Goed personeel. Vooral kale baard achter bar: een echte gastheer. Gemêleerd publiek en natuurlijk lekkere wijnen en bieren. Ook de borrel hapjes fantastisch. Sorry Hollanders maar zo'n café vind je boven de grote rivieren niet
Bart Wijers
Zeer mooie wijnbar, waar je ook heerlijk rustig buiten kunt zitten, zelfs in de winter onder de straal verwarming. Personeel is kundig en weet ook veel over de verschillende wijnen. Het is een mooi betaalbaar alternatief om eens van wijnen te genieten, alvorens een dure fles te kopen!
Frank Sterkens
A bientôt à Bardot
×

10 jaar Bardot!

Afgelopen 16 februari 2024, bereikten we een mijlpaal: 10 jaar Bardot!

Om hierbij stil te staan, organiseren we op 9 juni een evenement waarvoor u nu tickets kunt kopen. (zie blauwe kader ‘TICKET 9 JUNI, 10 JAAR BARDOT’)

Een volledig verzorgde middag/avond (van 15u tot 20u) met de klassiekers van Bardot omlijst met een gevarieerd entertainment programma. 

We hopen natuurlijk dat jullie als trouwe gasten van Bardot er allemaal bij zijn!

À bientôt à Bardot! 💋